Családi nap 2014

Családi nap Balatonberényben

A sikeres Gyermeknap után a nemrég alakult Balatonberényért Egyesület augusztus 16-án 17 órakor tartotta meg második saját szervezésű rendezvényét, a Családi napot a balatonberényi Községi strandon.

A nem túl kedvező időjárás ellenére szép számmal jelentkeztek a résztvevő családok, akiknek különböző játékos feladatokat kellett teljesíteniük a különféle díjak elnyeréséhez. Derekasan küzdöttek, hiszen a fődíj egy négy személyre szóló családi vacsora volt a Paprika csárdában. Emellett persze még sok értékes nyeremény talált gazdára, mivel a berényi büfésor minden intézménye hozzájárult rendezvényünkhöz lángossal, hamburgerrel, palacsintával, fagyival, vagy akár zsíroskenyérrel. A felnőttek és gyerekek egyaránt remekül szórakoztak az óriás szappanbuborék fújás, lúdtalptorna, fejjel való luftdurrantás, testfestés, homokvárépítés, célba-lövés, dinnyeevés, valamint kisladbadobálás közben. Aki szerette volna, még a Berényi Tükörkép címlapjára is felkerülhetett. A résztvevő tíz családból szinte senki sem távozott üres kézzel, még egyszer gratulálunk a győztesnek, Réti Gézának és családjának. A további helyezettek: 2. Mohácsi Krisztián és családja, 3. Horváth Péter és családja, 4. (holtversenyben) Tikos Péter és családja ill. Brassai Flórián és családja, 6. Horváth Mária és családja, nekik is gratulálunk még egyszer.

A Balatonberényért Egyesület ezúton szeretné megköszönni minden vendéglátóipari egységnek a hozzájárulást. A díjakat biztosították: Paprika csárda, Kukorica csárda, Lamantin büfé, Muskátli büfé, Napsugár büfé, Hordó borozó, Platános borozó.

Köszönjük még a Balatonberényi Településüzemeltetési és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft.-nek és Tóth Piroskának, akik különböző eszközök és játékok biztosításával segítették rendezvényünk lebonyolítását.