Megalakult a Balatonberényért Egyesület

2014. május 10-én 12 aktív berényi polgár közös elhatározásával, megalakult a Balatonberényért Egyesület. Elnök: Toronyi Zsolt, titkár: Varga Zsolt, gazdasági felelős: Király Ildikó, szervező: Kovácsné Kardos Andrea. Tagok: Barjákné Martin Judit, Bató Bernadett, Czimbalek Andrea, Horváth László, Horváth Lászlóné, Kovács János, Takács Szilveszter, Tikos László.

Az Egyesület céljai közé tűzte ki, hogy aktív szerepet vállal a helyi kulturális rendezvények szervezésében, a község és környezetének, valamint a Balatoni táj természeti és a környezeti értékeinek megóvása és védelme érdekében. További céljai a hagyományőrzés és hagyományápolás a régi értékek megóvása, a testvértelepülésekkel való kapcsolatok megőrzése, ápolása illetve új kapcsolatok létrehozása. A gyermekek részére táborok szervezése és lebonyolítása, valamint a hátrányos helyzetű családok megsegítése. Nagy gondot fordít az egészségmegőrzésre, egészségvédelemre és a prevencióra. Támogatja az iskolán kívüli oktatásokat, az új ismeretek és szakmák tanulását, a helyi kiadványok szerkesztését, megújítását és minőségének javítását.
Az egyesület a céljai megvalósítására az anyagi forrást a tagdíjakból, felajánlásokból, az önkormányzati támogatásokból valamint pályázatokból kívánja finanszírozni.

Az egyesület tárt karokkal vár minden olyan polgárt, aki aktívan támogatná munkájával, ötleteivel felajánlásaival.

Varga Zsolt, titkár

Rólunk

Tisztségviselők:

Toronyi Zsolt – elnök
Kovácsné Végh Diána – titkár
Kovácsné Kardos Andrea – főszervező
Király Ildikó – gazdasági felelős
Horváth László – ell. biz. elnök
Takács Szilveszter – ell. biz. tag
Tikos-Czimbalek Andrea – ell. biz. tag
Tikos László Gábor – fegy. biz. elnök
Kovács Gábor – fegy. biz. tag
Nagy Nándor – fegy. biz. tag

E-mail: balatonberenyertegyesulet@gmail.com
Telefon: 20/ 935 1008
Számlaszám: K&H Bank 10404955-50526768-56811008

Elérhetőségeink

Cím

8649 Balatonberény, Kossuth tér 1.

Telefon

+36 20 / 935 1008